Header image  
 
home - releasetechnique.com

 
 
 

 
 
Cursusagenda


Ben je geïntrigeerd door de gedachte dat het leven je meer te bieden heeft dan wat je er nu uit haalt?
Heb je het gevoel dat je emoties weleens met je op de loop gaan?
Zou je willen weten hoe je spiritualiteit toepast in het dagelijkse leven?
Vind je het af en toe lastig om je te focussen op de écht belangrijke zaken?
Zou je meer grip willen hebben op je gezondheid?
En… zou je willen weten wat er in de weg staat tussen jou en financiële onafhankelijkheid?

Het leuke is dat we zelf de antwoorden weten op deze vragen. En het écht goede nieuws is: die antwoorden zijn simpeler dan we ooit hadden kunnen bedenken!
De Release Technique is een praktische en eenvoudige methode die je helpt om meer uit je leven te halen. Je leert heel doelgericht je bewuste en onbewuste negatieve overtuigingen te ontdekken en los te laten. De inzichten die je verkrijgt over jezelf zijn verrassend, diepgaand en onthullend, en zorgen ervoor dat je op een rustiger manier, veel helderder in het leven kunt staan.
Je houding, je gevoelens en je gedachten worden positief waardoor je in toenemende mate in staat bent om jouw leven te creëren zoals je dat wilt. En je leert dat de kracht van de liefde méér is dan alleen maar “flower power” of wereldvreemd gedoe...

In het weekend van 1-3 februari 2013 komt leraar Kris Dillard naar Amsterdam voor de Change Your Life workshop. In dit weekend leer je de basistechnieken van de Release Technique, die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Je leert de vaardigheden die je zullen helpen meer helderheid, focus, liefde, succes en levensgeluk te creëren én ervaren dan je voorheen gewend was.
De workshop is geen lezing waarbij je alleen passief luistert naar een leraar; Kris Dillard laat je zien en ervaren hoe je de methode toepast in de praktijk. Het is met recht een WORKshop waar je, naast uitleg over de methoden en z’n technieken, vooral veel oefeningen doet om je vaardigheden te trainen.

De workshop vindt plaats in Amsterdam en vindt plaats van vrijdagavond 19.00 uur - zondagmiddag 17.00 uur. Meer informatie: http://www.releasetechnique.com/classes/amsterdam-details/


Kijk hier voor een overzicht van andere mogelijkheden om een live weekend of een 7-daags retreat bij te wonen.

Momentumdagen
In Nederland organiseren we elke maand een Momentumdag in het centrum van het land. Op deze dagen hebben graduates van de Release Technique de kans samen te oefenen om het effect van de techniek te versterken. Een graduate is iemand die al eens een releaseweekend of een retreat heeft bezocht en mensen die de CD-cursus Release Technique hebben gedaan.
Klik hier voor meer informatie. 
 
  spacer