Header image  
 
home - releasetechnique.com
 
 
 
 

 
 
Larry Crane, master teacher


Larry Crane is master teacher van de Release Technique. Hij trok 22 jaar met Lester Levenson op en woonde in die tijd ruim honderd retreats en workshops bij.

Larry kwam in aanraking met Lester Levenson toen hij zelf een persoonlijk dieptepunt had bereikt. Larry had in die tijd alles waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Hij was een succesvolle zakenman en selfmade miljonair, met bedrijven over de hele wereld. Hij bezat limousines en vliegtuigen, was getrouwd met een prachtige vrouw en had een tienkamer-penthouse in Manhattan.

Toen in 1976 een mooi artikel over hem verscheen in Time Magazine en je zou zeggen dat zijn leven eigenlijk niet veel beter kon worden, voelde hij zich diep en diep ellendig. Hij speelde zelfs uren met de gedachte om van het terras van zijn luxe penthouse naar beneden te springen. Hij begreep niet wat er aan de hand was. Waarom voelde hij zich zo miserabel? Hij had immers alles wat je je maar kon wensen.

Hij ging op zoek naar het antwoord op deze levensvraag en ontmoette Lester Levenson. Een man die hem toonde hoe hij op simpele wijze innerlijke rust, gezondheid en overvloed in zijn leven kon ervaren. Lester werd zijn vriend en mentor. En Larry ervaarde aan den lijve hoe effectief Release Technique is.

Sinds Lesters overgaan wijdt Larry Crane zijn leven aan het verspreiden van Release Technique over de hele wereld.

 
 
 
  spacer